Personal

Idag är vi totalt 37 personer i organisationen som hjälps åt för att sälja, producera / trycka, packa, skicka och administrera de beställningar vi får. Det är en hungrig personalstyrka med relativt låg medelålder på ca 30 år som ser till att allt sköts snabbt och smidigt.

Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på de man pratar med och här är de experter som svarar när du ringer, mailar eller chattar med oss.

Som du ser så delar vi mailadress vilket vi tycker är smidigast, både för Dig och för oss. Skulle den person hos oss du haft kontakt med vara sjuk eller borta av annan anledning kan då de andra få fram all information och mailhistorik.


Klicka på en bild för att läsa mer om personen

Kim Minkkinen

Account Manager

Kim har en naturlig känsla för service och guidar våra kunder rätt bland alla produkter med ett ständigt leende på läpparna.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 30
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Förmedlar våra värderingar om god service och hög effektivitet på ett utmärkt sätt. Sprider både glädje här på kontoret och till alla sina kunder. En av flera musiker hos oss.

På fritiden

På fritiden sysslar Kim med musik och kreativt skapande i alla dess former som foto, design etc. Umgås med sambo, familj och vänner. Uppskattar det mesta men försöker fortfarande vänja sig med tunnelbanan och betongen i Stockholm.

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Härlig och rolig grabb med känsla för service. Nicklas är lättsam och humoristisk samtidigt som han är professionell och effektiv.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 29
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Orderhantering skulle kunna vara Nicklas mellannamn. Han är snabb och effektiv utan att tumma på noggrannheten. När kunder behöver hjälp så finns alltid Nicklas där för att på bästa sätt kunna ge råd och svara på frågor.

På fritiden

Sportfiskar ofta och mycket samt deltar i lokala tävlingar när tillfälle ges. Tidigare år krönt till ”Gädd-Kung” för tävlingens största gädda. En båttur i Nynäshamns skärgård är också en favoritsyssla. Mest bara för att njuta av omgivningen. Ibland kliar det dock i fingrarna efter nästa stora fångst, och då åker fiskespöt fram ändå. Ett par gånger i veckan liras det korpenfotboll på hobbynivå och om tiden tillåter kläms det även in en 18-hålsrunda på golfbanan.

Niklas Knieling

Sr. Account Manager

Glad kille som vet värdet av god service och är mycket omtyckt av alla kunder. Niklas är den som varit anställd längst och är riktigt snabb på att behandla de ordrar som kommer in.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 31
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Niklas har många års erfarenhet från serviceyrken, och det märks. Han går alltid det extra steget för att lösa våra kunders problem, och för Niklas är det inte ett måste utan en självklarhet.

På fritiden

Gillar att träna på gymmet och i detta lilla utrymme som finns här på kontoret. Utöver det är det umgänge med familj och vänner som gäller. Gillar även resor.

Tobias Norin

Sr. Account Manager

Skön kille med bakgrund inom spedition. Tobias hjälper gladeligen alla kunder via telefon, mail och besök och har alltid nära till skratt.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 37
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Utöver att vara en duktig orderhanterare så ger Tobias bakgrund inom spedition en extra inblick och trygghet när det kommer till våra leveranser. Det ger oss också en fördel när det gäller att lösa eventuella problem hos våra speditörer.

På fritiden

Tobbe gillar sport, både att titta på och utöva själv. Spelar SIL-innebandy och golf på hobbynivå. Umgås mycket med vänner och vill resa mycket. Chelsea & AIK ligger lite närmre hjärtat än andra lag.

Tho Nguyen

Jr. Account Manager

Ett av våra senaste tillskott
Direkttelefon: 08 - 12 00 11 36
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Info kommer.

På fritiden

Gillar att titta på fotboll (Real Madrid), och har ett stort intresse för skidåkning. Går till gymmet 4-5 gånger i veckan, och förutom att vara aktiv så tycker han om att koppla av framför datorn med ett spel och umgås mycket med familjen.

Johan Svensson

Jr. Account Manager

Ett av våra senaste tillskott
Direkttelefon: 08 - 12 00 11 35
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Info kommer.

På fritiden

Johan är en trevlig ung kille från Uppsala med sinne för kvalité och service. Älskar att resa och upptäcka världen och hans största intressen är musik, fordon och design.

Lars Rosén

Key Account Manager

Ödmjuk och prestigelös "kille" som gör allt för att ge sina kunder bästa möjliga service. Tycker om att jobba kreativt med förslag och tips kring alla möjliga produkter. Har jobbat i branschen sedan 1989.

Direkttelefon: 070-540 49 21
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Lasse tycker om när människor runt honom trivs och mår bra. Jobbar aktivt med att skapa en trevlig miljö tillsammans med både kollegor och kunder.

På fritiden

Gillar att vara aktiv inom friskvård samt att umgås med familj och vänner. Ljuspunkter i vardagen är trevliga middagar med sambon.

Stefan Rudd

Key Account Manager

Direkttelefon: 070-546 90 60
E-post: info@easyrollup.se

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Supertrevlig tjej med både utbildning och flerårig erfarenhet inom trycksaksproduktion. Hjälper dig glatt med dina frågor / beställningar.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 38
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Catrin är noggrann men effektiv. Har du funderingar kring hur olika tryckmetoder fungerar och vad som passar just din logo/varumärke bäst så kan Catrin ge dig svaret. Hon gör det dessutom alltid med ett leende på läpparna.

På fritiden

Livemusik är livet. Mindre spelningar, arena eller festival. Hon älskar att testa nya grejer vilket leder till många roliga projekt, linedance är numera ett givet inslag. Spelat handboll i många år och hon saknar känslan av att vara kittad för match med blåmärken och klister överallt. Kommer egentligen norrifrån men har bott länge i Stockholm nu, kan dock inte skryta med någon form av lokalsinne.

Oskar Jernberg

Head of Accounts

Noggrann och fast besluten att alltid leverera utöver våra kunders förväntningar. Ansvarig för den dagliga försäljningen via webshoppen.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 34
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Grafiker i grunden som gillar att ha stenkoll på alla projekt och ordrar som är igång, och arbetar systematiskt och strukturerat med alla uppgifter. Är även kontorsansvarig och ser till så att alla förnödenheter finns och att kontorsutrustning fungerar som den ska.

På fritiden

Delar sin fritid mellan att umgås med sin familj och att kolla på fotboll. Försöker även att hinna med så många löprundor som möjligt. Har även ett stort intresse för form och design.

Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Med en utbildning från KTH inom medieteknik har han koll på allt ifrån marknadsstrategi till gränssnitt och användarvänlighet. Han är dessutom riktigt vass på allt inom data samt grafisk produktion. Ansvarar för förfrågningar som hamnar utanför vårt standardsortiment.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 33
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Med en utomordentlig känsla för detaljer och förståelse för både tryckmetoder och produktionsprocesser är Jesper en klippa när det kommer till att lösa specialförfrågningar.

På fritiden

Jesper har ett stort musikintresse och är en frekvent besökare på livespelningar. Spelar även gitarr i ett kompisband. Ett annat intresse är TV-spel, om tiden finns. Gillar att spela igenom både nya och gamla spel, och har även till viss del samlat på gamla retrospel. Har även en bakgrund som ishockeymålvakt.

Johan Holm

Produktadministratör

Johan Hultman

Head of Marketing

Ständigt glad kille som administrerar och lägger upp de produkter som finns i webbshoppen. Johan ansvarar även för våra nyhetsbrev och nätannonsering.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 26
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Om du har hittat till vår sida genom google eller mailutskick så är det Johans förtjänst. Med inställningen att man alltid kan bli bättre är det också Johans jobb att hålla vårt produktutbud uppdaterat och dessutom på ett sådant sätt att det blir så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt för dig som kund.

På fritiden

Tid i skog och vildmark är viktigt för denna värmlänning som gärna tar en vandringstur eller om möjligt spenderar ett par dagar borta från skärmar och telefoner. Hund är också ett intresse, och med en Boxer som sällskap är det sällan tråkigt. Umgås också gärna med gott sällskap och diskuterar mycket och gärna saker som film, spel och ny teknik.

Markus Sandberg

Head of Products

Trevlig kille som är grym på Adobe Illustrator och Photoshop. Riktigt duktig när det kommer till design av tryckoriginal. Har även kunskaper i 3D-studio Max och kan vid större projekt ta fram snygga 3D-miljöer innan allt går i produktion.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 32
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Markus sitter på många kunskaper om många olika områden och har ett gränsöverskridande ansvar. Han löser ofta problem där andra går bet, och är en viktig del av företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

På fritiden

Spenderar sin fritid på golf, träning, mat, samt titta på fotboll och film. Reser även så ofta tillfälle ges och helst till destinationer som (chockerande nog) erbjuder bra golf och trevliga kulinariska upplevelser. Markus har även en passion för teknik och 3d-formgivning.

Rickard Sandberg

CEO

Ansvarig för företaget och dess utveckling.

Direkttelefon: 08 - 12 00 11 21
E-post: info@easyrollup.se

På jobbet

Den som ser till att alla som jobbar här har så bra förutsättningar som möjligt för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Arbetar till stor del med utvecklingen av företaget så att vi kan växa på ett stabilt och bra sätt.

På fritiden

Spelar beachvolley på hobbynivå och är aktiv inom det "community" som finns i Stockholm. Tycker om att resa och blandar beachvolleyresor med vanliga sol-, storstads- och skidsemestrar. Rickard har även ett enormt sportbilsintresse.