Rollups   / Kategorier

Expo (lågpris)

Expo (lågpris)

3 produkter
Expo PLUS (stadigare)

Expo PLUS (stadigare)

3 produkter
PRO (exklusiv)

PRO (exklusiv)

3 produkter
Övriga

Övriga

3 produkter
Tillbehör

Tillbehör

4 produkter

Samtliga produkter inom Rollups

Billigast & mest såld.
595 kr

Stadig & Prisvärd Rollup i silver färg.
895 kr

Vår bästa Rollup . Svart.
1 995 kr

Vår bästa Rollup. Vit.
1 995 kr

Billig Rollup i svart utförande.
690 kr

Billig Rollup i vitt utförande.
690 kr

Stadig & Prisvärd Rollup i svart färg.
990 kr

Stadig & Prisvärd Rollup i vit färg.
990 kr

Miljövänlig & Proffsig.
1 995 kr

Rollupen som tål väder och vind.
2 995 kr

Miljövänlig & prisvärd.
1 495 kr

Mycket prisvärd designhjälp
250 kr

Ekonomiskt & miljövänligt
695 kr
175 kr
Visar 1 till 15 av 15 (1 sidor)

Information om Rollups

Sveriges bredaste sortiment av rollups. Här hittar du allt från Sveriges billigaste rollup med tryck till vår super professionella Rollup PRO. Nedan visas ett gäng exempel på rollups som vi haft äran att leverera till några av Sveriges och världens största företag. Till dags dato över 25 000 st sålda.

Rollups

Tryckkvalitet - Textil vs Vinyl

Som enda leverantör i Sverige trycker vi numera samtliga rollups med värmetransfer på en exklusiv tygduk. Resultatet är enastående. Några av fördelarna med denna tryckteknik och detta material är: Starkare färger, inget som helst "blänk" i duken, helt spikrak duk utan vågor, längre livslängd samt en mycket exklusivare känsla. Nog sagt, låt bilden nedan tala för sig själv.

Rollup med textilduk och digitaltryckt värmetransfer

Rollup Expo & Expo Plus

Sex valbara bredder. En höjd för alla. Roll-up-modellerna "Expo" och "Expo Plus" finns i sex olika bredder. Från 60 cm till 150 cm. Samtliga med 200 cm höjd. För att du ska få en bra uppfattning om proportioner på de olika storlekarna uppdateras bilder automatiskt när du väljer bredd inne i produkt-vyn på respektive Rollup.

Rollup Expo & Expo plus

Rollups i silver-, svart- och vit färg

Vi tror på mångfald och vill aldrig att våra kunder ska känna sig begränsade. Därför finns Rollup Expo-, Expo Plus- och PRO-serien att få i tre olika kulörer. Vi rekommenderar att du väljer den färg som passar bäst ihop med ditt tryckunderlag och/eller varumärke.

Färger på rollups

Rollup PRO

Vår absolut bästa rollup. Detta är rollupen för dig som vill ha det bästa, helt utan kompromisser. Modern, tidlös design kombinerat med smart magasinkonstruktion för superenkla dukbyten gör Rollup PRO till en solklar favorit hos oss och våra kunder!

Rollup PRO

Design av Rollups

Tips! Rollups används i största utsträckning som eye-catchers. Var sparsam med hur mycket information som ska stå på dem och gör budskapet tydligt. En rollup ska inte fungera som broschyr utan väcka intresse så att besökaren väljer att komma in till t.ex. din monter eller butik och prata eller plocka med sig just en broschyr för att få veta mer. För fler tips kring design av rollups, kontakta oss så hjälper vi dig!

Nedan har du en kort video-instruktion som visar hur du enkelt skapar ditt tryckunderlag i Adobe Illustrator.

Inlägg om Rollups


Mångsidigheten i en Rollup

Publicerad:

Rollups är en av våra mest populära produkter. Dels för att de ger en prisvärd exponering på mässa eller liknande, men även på grund av att de är mångsidiga. Normalt används de som sagt på mässor, men vi har även frisörer som använder rollups som fotovägg då de är enkla att stuva undan samt museer som använder rollups som informationsskyltar i sina utställningar. Det är alltid roligt att hjälpa kunderna att lösa sina problem på ett enkelt och billigt sätt!

Markus Sandberg

Produktutvecklare